Švýcarské nože Victorinox, Strana 29
Řazení produktů
Výpis produktů
Čepel po stranách opatřena zářezy ve tvaru oválu (olivy). Vzhledem ke vzduchu, který se v těchto výřezech drží, kousky masa neulpívají na noži.
Japonský kuchařský nůž Santoku. Kuchařský univerzální nůž Victorinox s širokým ostřím. Povrch řezu bude hladký a úhledný.
Dranžírovací příbor je příbor, který má svůj původ v anglickém stylu obsluhy, kdy bylo maso přímo před hostem porcováno. Tento příbor se používá k finálnímu porcování různých...
Dranžírovací příbor je příbor, který má svůj původ v anglickém stylu obsluhy, kdy bylo maso přímo před hostem porcováno. Tento příbor se používá k finálnímu porcování různých...
Brousek o velikosti plnícího pera obsahuje brusný kámen a přetahovací kameny, kterými jednoduše docílíte správný úhel ostří. Vhodný je především k broušení kapesních nožů.
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....
Brousek na nože Victorinox. Nože, které využíváte nejčastěji, je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel...
Kolekce 5 elegantních kuchyňských nožů a 1 vidlice řady Swiss Modern - provedení s černou rukojetí Sada obsahuje: Kuchyňský nůž 15 cm, Vidlici 15 cm, Nůž santoku 17cm, Nůž...
Náhradní bit pro modely CyberTool 29, CyberTool 34, CyberTool 41 a CyberTool Lite.